top of page
DSC_0142 Ainé - Healing&MassagebyRubenDeMuynck.jpg

Enkele maanden geleden ben ik bij Robin uitgekomen en heeft hij mij een Acces Consiousness Bars healing gegeven. Wat hij gezegd had dat dit kon teweeg brengen was niet gelogen. Ik heb sindsdien het gevoel dat mijn geheugen is opgefrist, dat alles wees netjes geklasseerd is, en heb minder druk in mijn hoofd. Het gevoel dat er ruimte is voor meer. En dit is bij mij een blijvend goed gevoel. Robin geeft je tips en tricks om beter door het leven te gaan, kleine dingen die je dagelijks overal kan doen, die niet opvallen voor je omgevingen en die als je het ééns niet doet geen letsel veroorzaken. Ik heb sindsdien al een paar tips gekregen die ik navolg en de rust in mijn hoofd is teruggekomen, dank daarvoor.                                
Deze week ben ik gegaan voor een heling met behulp van de Merkaba, totaal een andere heling. De visualisatie was heel sterk bij mij. Robin brengt je in een omgeving, totaal onbekend voor mij, maar bij één puntje voelde ik de edelsteen echt onderaan mijn voet terwijl alles slechts een visualisatie is, heel sterke werking!! Tijdens de handoplegging kwamen een pak dingen los, angsten verdwenen en ik had hierna meer plaats in mijn lichaam. Het is nu een vijftal dagen geleden, ik geniet er nog van en voel dat het nog steeds veranderingen teweeg brengt. Ben nu al benieuwd naar de volgende sessie. Laat jullie gerust over in de handen van deze jonge man, hij weet waar hij met bezig is. Bedankt Robin.

Luc

Onlangs heb ik bij Ainé een tantra massage mogen genieten, en ik moet zeggen: mijn verwachtingen werden meer dan overtroffen. Voor mij was het de eerste keer dat ik voor zo'n massage koos, en eerlijk gezegd was ik een beetje nerveus en wist ik niet goed wat ik mocht verwachten. Echter: bij Robin voel je je al snel op je gemak, en verdwijnt al je stress als sneeuw voor de zon. De massage was heel sensueel en intiem, maar allerminst vulgair (zoals sommige mensen misschien net wél verwachten... dat hoeft allicht verder geen uitleg) Kortom: een heel fijne ervaring, een aanrader voor iedereen!

Pieter

Een massage van Ainé is als de eerste aanblik van de kamer waarin je je bevindt.
Een zachte, warme, sfeervolle, oranje gloed.
Je bent of thuis of aan het thuis komen tijdens de sessie.
Ik voelde me gehoord en geborgen door Robin die niet opdringerig maar vloeiend en teder op zoek gaat naar knopen om te ontwarren, met kennis van het lichaam. De aanpak is down to earth en comfortabel. Een veilige plek om even wat dieper in je lijf te zakken.
Geef aan wat je verlangt en krijg wat je nodig hebt, met een gelijkwaardigheid die op zichzelf bestaat, zonder veel woorden te moeten gebruiken.
Een cadeau voor jezelf, geschonken door een mooi mens.
Hartelijk aanbevolen

Sara

Ik heb al veel verschillende massages gehad in mijn leven, maar de ontspanningsmassage bij Robin staat absoluut in mijn top 3! Er was direct een fijne, comfortabele sfeer, en een warm ontvangst. De massage was ideaal qua druk: niet te hard, niet te zacht. Robin wist exact de plekken te vinden waar ik vast zat, en ik heb lang kunnen nagenieten van ontspannen spieren. Ik kom zeker terug!

G

Ik had al wel eens massages met een tantra-inslag meegemaakt tijdens een therapeutisch mannenweekend (en ook al wel ‘zogezegde’ tantra massages), maar nog nooit ‘the real thing’ in een één-op-één sessie met een therapeut. Robin weet het juiste evenwicht te vinden tussen de nodige afstand bewaren (wat je als therapeut nu eenmaal moet doen) en toch oprechte empathie aan de dag te leggen. Ik kom zeker nog eens terug - voor tantra, of voor één van zijn andere massages.

Patrick

Recensies: Recensies

bottom of page