top of page

Acces Consciousness Bars®

Tijdens een sessie acces consciousness bars lig je ontspannen op de massagetafel terwijl de facilitator verschillende punten op het hoofd (de bars) aanraakt waarop in liefdevolle aanwezigheid de energie begint te stromen. De Acces consciousness bars is een heling op gedachtepatronen. Vastzittende patronen worden losgemaakt zodat je opnieuw meer mogelijkheden en ruimte begint te ondervinden. Je bewustzijn verruimt en het piekeren, in je hoofd leven, maakt zachtjes plaats voor een kalmte en rust, een vollere beleving van het hier en het nu. 

 

60 tot 90 min - € 45

Een heling werkt gedurende 21 dagen verder. Vooral net na een heling is het belangrijk om de losgemaakte stukken de tijd te geven zich te integreren. Dat kan door aardingsoefeningen (yoga, wandelen, visualisatie en meditatie) en door veel water te drinken. 

Per sessie acces consciousness bars wordt er een laagje opgeruimd (zoals de lagen van een ajuin). 

DSC_0189lichtermetstokAiné - Healing&MassagebyRubenDeMuynck.jpg
Acces bars consciousness: Diensten

"Acces biedt een aantal pragmatische 'tools', technieken en processen die ontworpen zijn om meer bewustzijn mogelijk te maken voor iedereen. Bewustzijn omvat alles zonder oordeel. Het is de bereidheid en de capaciteit om totaal bewust en totaal aanwezig te zijn in elk gebied van je leven. Bewustzijn is de mogelijkheid om voortdurend te ontwaken in en voor meer mogelijkheden, meer keuze en meer leven. 

Acces nodigt je uit om jezelf te gaan erkennen als het oneindige wezen dat je werkelijk bent en om een leven te gaan genereren voorbijgaand aan de Jij die je denkt te zijn. Een oneindig wezen functioneert vanuit oneindig waarnemen, weten, zijn en ontvangen. Als oneindig wezen is ervoortdurend van alles mogelijk en heb je totale keuze."De ervaring van Luc, klant bij Ainé - Healing&Massage:

"Enkele maanden geleden ben ik bij Robin uitgekomen en heeft hij mij een Acces Consiousness Bars healing gegeven. Wat hij gezegd had dat dit kon teweeg brengen was niet gelogen. Ik heb sindsdien het gevoel dat mijn geheugen is opgefrist, dat alles wees netjes geklasseerd is, en heb minder druk in mijn hoofd. Het gevoel dat er ruimte is voor meer. En dit is bij mij een blijvend goed gevoel. Robin geeft je tips en tricks om beter door het leven te gaan, kleine dingen die je dagelijks overal kan doen, die niet opvallen voor je omgevingen en die als je het ééns niet doet geen letsel veroorzaken. Ik heb sindsdien al een paar tips gekregen die ik navolg en de rust in mijn hoofd is teruggekomen, dank daarvoor."                               

Acces bars consciousness: Over
bottom of page