top of page

Heling met behulp van de Merkaba

Heb je last van energiedippen? Een zwaar gevoel? Alsof je veel gewicht meedraagt op je schouders? 

Neem je gemakkelijk de emoties en klachten van anderen over? 

Tijdens mijn opleiding tot akasha-therapeut leerde ik deze heling op het energetisch lichaam. Tijdens de heling worden de chakra's, de aura's en daarbij ook het energetisch veld opgeschoond aan de hand van visualisatie en handoplegging. Het is een krachtige heling waarbij de energie van het Merkaba-symbool en het witte, helende licht van aartsengel Metatron, de lagere energieën in het lichaam en energieveld transformeert. 

 

60 min  - €45

Ik help je tijdens deze heling verder met concrete tips & tricks om jouw energieveld te beschermen, te reinigen & uit te breiden zodat je vol in je kracht kunt komen staan. 

DSC_0197Ainé - Healing&MassagebyRubenDeMuynck.jpg
Heling met behulp van de Merkaba: Diensten
merkaba-300x300.jpg

Wat is Merkaba?

Mer betekent universele goddelijke bron, Ka betekent bewustzijn (of eigen geest) en Ba is lichaam. Daarom spreken we ook over een lichtlichaam. Het geeft energetische bescherming en helpt om spiritueel te groeien. Het bestaat uit een piramide-driehoek met de punt omhoog en een piramide-driehoek met de punt naar beneden en ervan heeft een punt naar voren en de andere naar achteren.

De ervaring van Luc, klant bij Ainé - Healing&Massage:

"Deze week ben ik gegaan voor een heling met behulp van de Merkaba, totaal een andere heling. De visualisatie was heel sterk bij mij. Robin brengt je in een omgeving, totaal onbekend voor mij, maar bij één puntje voelde ik de edelsteen echt onderaan mijn voet terwijl alles slechts een visualisatie is, heel sterke werking!! Tijdens de handoplegging kwamen een pak dingen los, angsten verdwenen en ik had hierna meer plaats in mijn lichaam. Het is nu een vijftal dagen geleden, ik geniet er nog van en voel dat het nog steeds veranderingen teweeg brengt. Ben nu al benieuwd naar de volgende sessie. Laat jullie gerust over in de handen van deze jonge man, hij weet waar hij met bezig is. Bedankt Robin."

Heling met behulp van de Merkaba: Over
bottom of page