top of page
DSC_0224Ainé - Healing&MassagebyRubenDeMuynck.jpg

Tantramassage

De tantrische massage is een zeer vloeiende massage. De balans in harmonie wordt in je lichaam hersteld aan de hand van sensueel verbindende aanrakingen. 

De massage begint met een groet, een gezichts-, hand- en voetmassage om de ontvanger te tijd te geven zich aan het moment over te geven. 

Het is een full-bodymassage waarbij zowel ontvanger als gever naakt zijn. Geef zeker je noden en verlangens aan tijdens het voorafgaande gesprek. Elke massage bij mij is uniek en aangepast aan de persoon die ze ontvangt. 

(scroll naar beneden voor meer info) 

90 min - € 100

Deze massage is voor iedereen vanaf 18 jaar toegankelijk.

All bodies, all genders, all people 

Stuur mij een e-mail via de knop contact zodat we samen verder kunnen afstemmen 

Tantramassage: Diensten

"Tantra massage is een echte aanrader! verborgenheid, tederheid en sensualiteit wordt aangewakkerd maar dit vanuit veel respect en expertise. Vertrouw en stel je open om deze unieke reis te beleven."

Fanny

"Onlangs heb ik bij Ainé een tantra massage mogen genieten, en ik moet zeggen: mijn verwachtingen werden meer dan overtroffen. Voor mij was het de eerste keer dat ik voor zo'n massage koos, en eerlijk gezegd was ik een beetje nerveus en wist ik niet goed wat ik mocht verwachten. Echter: bij Robin voel je je al snel op je gemak, en verdwijnt al je stress als sneeuw voor de zon. De massage was heel sensueel en intiem, maar allerminst vulgair (zoals sommige mensen misschien net wél verwachten... dat hoeft allicht verder geen uitleg) Kortom: een heel fijne ervaring, een aanrader voor iedereen!"

Pieter

Tantramassage: Recensies

Tantra

Seksuele Qi (of chi) staat voor levenskracht. Het is de spirituele energie die deel uitmaakt van alles wat is. Volgens de traditionele Chinese geneeskunde stroomt qi via de meridianen – energiebanen – door ons lijf.

Tijdens deze massage wordt deze Qi-energie opgewekt en over het lichaam verspreid. 

Positieve effecten van een tantra-massage

* werkt ontspannend

* versterkt het immuunsysteem

* harmoniseert de energieën in het lichaam

* connecteert de seksuele energie met andere aspecten in je leven

* versterkt de verbinding met jouw spiritualiteit

* loslaten van gevoelens van schaamte

* geeft jouw zelfvertrouwen een boost

Waarom is ook de tantra-masseur naakt? 

Het is zeker onconventioneel en niet zo gekend in onze vlaamse cultuur. De naakte lichamen creëeren een gelijkwaardigheid en een kwetsbaarheid waardoor er een pure, authentieke relatie tot stand kan komen. Vaak verwarren we naaktheid met seksualiteit en vergeten we daarbij dat het onze meest kwetsbare zelf is. Die mag getoond worden! 

Tantramassage: Tekst
bottom of page